Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/psa04/blumeditravel.fi/httpdocs/wp-includes/post-template.php on line 284 About Us | WellNess Medical WordPress theme

Olemme BLUmeditravel

Better Life Unlimited

Voimmeko auttaa, paremmin, Jo vuodesta 2007

Laatua pienellä rahalla, Helppo tulla

Istanbulilla on paljon tarjottavaa ja nähtävää, mukaan lukien korkeatasoinen terveydenhuolto ja BLU Health and Medical LTD. BLU Meditravel on innovatiivinen, kansainvälinen terveydenhuoltoa tarjoava yritys. Pääpaikat ovat Istanbulissa ja Rotterdamissa sekä toimistot Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Me tarjoamme laajoja lääketieteellisiä hoitoja, kuten silmäkirurgiaa ja kosmeettisia leikkauksia, joita tekevät meidän kokeneet ja kansainvälisesti ansioituneet sertifioidut lääkärimme. Nämä erikoislääkärimme tarjoavat erikoistaitonsa käyttöönne, samalla kun voitte viettää unelmaloman tarunhohtoisessa Istanbulissa.

Tarjoamme korkealaatuista terveyspalvelua kansainvälisille asiakkaillemme sekä todella rentouttavan ja laadukkaan majoituksen luksusluokassa.

Tarjoamme Istanbulissa:

  • Korkeatasoista, laadukasta erikoislääkärin hoitoa
  • Kokeneet, koulutetut ja kansainvälisesti tunnustetut kirurgit
  • Satumainen lomamatka (matkapaketit myös muihin kaupunkeihin) , matkaoppaan palvelut
  • Henkilökohtaista huolenpitoa ja sinun tarpeisiin suunniteltu matka.

 

Tutustu Palveluihimme

Hotellivaraus

BLU etsii ja varaa teille sopivan hotellin hoitojen ajaksi niin Istanbulissa kuin Rotterdamissakin. Me tarkistamme henkilökohtaisesti hotellin varauksen ja informoimme hotellia juuri sinun tarpeistasi.

Saapuminen & Kuljetukset

Saapuessasi Istanbulin lentokentälle,  BLU henkilökunta on sinua vastassa. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä miten löydät klinikalle lääkärin tutkimuksiin. Kaikki kuljetukset on järjestetty BLU:n toimesta.

Lääkärin Vastaanotot

BLU organisoi kaikki lääkärin tapaamiset niin Istanbulissa kuin Rotterdamissakin aikataulusi mukaan.       Nauti henkilökohtaisesta palvelusta.

Opastetut Kiertoajelut

Vuosien kokemuksella olemme rakentaneet pakettimatkoja, johon sisältyy sekä lääkinnälliset hoidot että unelmaloma ottaen huomioon sinun tarpeesi. Teemme juuri sinulle räätälöidyn, sinun tarpeittesi mukaisen: hyvän hoidon & majoituspalvelut & kuljetukset, opastetut kaupunkikierrokset.

Asiakkaan Tuki

Leikkauksen jälkeen, kotimaassasi, sinulla on tuki suomen BLU yhteyshenkilön kautta leikkaavaan lääkäriin tarvittaessa.

Leikkauksen Jälkeiset Palvelut

Erikoiskoulutetut BLU yhteyshenkilöt pitävät huolen sinun toipumisprosessista alusta loppuun.

Tulkkaus & Asiakirjojen Käännökset

Sinun ei tarvitse olla huolissasi vieraasta kielestä. BLU henkilökunta auttaa sinua. Asiakirjat vakuutusta varten tai sairaslomatodistukset kirjoitetaan englanniksi tai omalla kielelläsi.

Hoitotakuu

Tohtori Bas’n klikoilla Istanbulissa ja Rotterdamissa on sama takuu, mikäli ei päästä luvattuun tavoitteeseen.  Sama BLU takuu kattaa kummankin klinikan hoitotoimenpiteet.

Asiakas palautteet Klinikalle

"Hei,

Kävin eilen tohtorin vastaanotolla jälkitarkastuksessa ja ilokseni voin kertoa että tulokset ovat täydelliset. Hän kertoi että leikkaus onnistui todella hyvin ja näkökykyni on täydellinen. Silmäni ovat vielä aika kuivat, mutta käytän silmätippoja ja ne auttavat. Ymmärrät varmaan kuinka onnellinen olen uudesta näkäkyvystäni ilman laseja. Kertokaa lämpimät terveiset Tri Bas:lle. ” olen erittäin tyytyväinen lasik-leikkaukseeni ja tohtori Bas’n Istanbulissa. En enää tarvitse silmälaseja, en ole riippuvainen niistä. Minulla ei ole ollut ongelmia silmissäni leikkauksen jälkeen. Suosittelen Tri Bas ja klinikkaa kaikille”. 

team-member-2
L. Schmid Norja

"Silloin kun hukkasin silmälasini, ajattelin että miksi en satsaisi silmiini ja menisin vihdoinkin  silmäleikkaukseen, sen sijaan että uusisin taas lasini, jotka maksaa 4000 tanskan kr.  Etsin internetistä silmäleikkausta ja päädyin tämän yrityksen sivuille, joka järjestää terveysmatkoja. Käytin paljon aikaa kriittiseen etsintään silmäleikkauksista, koska olin erittäin skeptinen, kun hinta oli vain ½ tanskan hinnoista. En kuitenkaan löytänyt mitään huonoa ja epäilyttävää. Turkkiin saavuttuani minulle tehtiin esitutkimukset tri Bas’n ja henkilökunnan toimesta. Kaikki sujui todella nopeasti. Minulle ehdotettiin wavefront Lasik leikkausta vasempaan silmääni, jotta näen paremmin, päätös oli että otan molempiin silmiini sen leikkauksen. Minun leikkaus oli perjantaina ja se kesti noin 15 minuuttia. Pian voinkin jo niin hyvin että laitoin aurinkolasit silmilleni ja menin ulos tupakalle sekä soitin kotiini Tanskaan että kaikki on hyvin. Illalla minulla oli lievää silmäkipua illallisen aikaan, mutta seuraavana päivänä se kaikki oli jo ohi. Kun sitten lauantaina minulla oli jälkitarkastus, tri Bas sanoi minulla olevan 100% näkö molemmissa silmissä. Mielestäni nyt minulla on parempi näkökyky kuin aikaisemmin silmälaseillani. Nyt on kulunut kuukausi leikkauksesta ja yhä näkö on täydellinen – se on kyllä minulle suuri ihme !!! Minulla ei ole ollut mitään ongelmaa silmieni kanssa, kadun sitä etten käynyt leikkauksessa 10 vuotta aikaisemmin!!"

team-member-3
A. Munster Tanska

"Haluan kiittää vielä kerran tri Bas, annoit minulle näön takaisin. On ihanaa elää ilman silmälaseja, enää en ole niistä riippuvainen. Haluan kiittää myös yritystä joka järjesti matkan. Kaikki oli helppoa ja hyvin järjestetty. Olen myös suositellut matkaa monelle ystävälleni ja perheelleni. Hyvin onnellinen."

team-member-1-150×150
M. Shukis
en_USEnglish
en_USEnglish